Какво казават звездите за мъжа в една връзка?
Написано от vereto   
Понеделник, 16 Ноември 2009 12:57
 

altОвен
Той завързва познанства по всяко време и навсякъде, но кой знае защо винаги предпочита обстоятелства, в които да изглежда триумфиращ победител. Улавяйки възхитените женски погледи, той просто цъфти пред очите ни. И естествено жената, която най-пламенно и възторжено го хвали, получава подарък - неговото внимание. В началото на връзката той изобщо не се интересува от пречките пред двамата. Избраницата му може да омъжена или влюбена в другиго, да живее на другия край на земята, да обикаля света или да е дала обет за безбрачие - нищо няма да го спре, щом вече търси взаимност. И по-нататък Овните не се тревожат от трудностите в развитието на отношенията между двамата и великодушно оставят тяхното преодоляване на прекрасната си половинка.

Обикновено се смята, че Овните много бързо губят интерес към покорените върхове, и това често е така. Преди да се устремят към новото пердизвикателство обаче, те успяват да съсипят докрай живота на партньорката си. Щом жената стане свидетелка на негово поражение, пък било то и най-незначителното, тя вече не е богинята в неговите очи. След нещо подобно само много мъдра и артистична жена е в състояние да запази отношенията между двамата в техния първоначален вид. Останалите се превръщат в утешителки на капризното дете. Но и това е за кратко, само докато той не улови поредния възхитен поглед.

  Телец
Телецът обикновено се запознава там, където това е прилично и уместно. Дори жената да му хареса, той едва ли ще започне да я притеснява на улицата, да демонстрира откровен интерес по време на делови преговори или на тържествено, но печално мероприятие. Стига му да хвърли само един мимолетен поглед на жената, която е харесал, и вече е изпълнен с увереност, сигурен в развитието на отношенията им. И започват терзанията му дали изобщо се нуждае от тази връзка или не. А на жената до него не й остава нищо друго, освен да се примири с неговото решение, защото Телците ухажват упорито и обикновено постигат своето.

Представителите на този зодиакален знак не обичат трудностите, и се стремят да не нарушават общоприетите норми и традиции. Точно затова те обикновено се въздържат да започнат връзка с омъжена жена, не се срещат с няколко момичета едновременно и се съобразяват с интересите на семейството. Жената трябва да се държи също толкова достойно и да бъде готова да пожертва собствените си интереси в името на общите цели. В противен случай Телецът ще я обвини в егоизъм, празнословие и липса на здрав разум, а това от неговата гледна точка са най-големите недостатъци. Телецът трудно взима решение за прекратяване на отношенията, но вече взето решение обикновено не подлежи на преразглеждане и обжалване.

  Близнаци
Близнаците са много общителни и на пръв поглед би трябвало да завързват нови познанства много лесно и непринудено. Навсякъде, където се появи представител на този знак, се възцарява атмосфера на лек флирт, но все пак техният коз са приятелските купони. Там те много лесно завладяват вниманието на всички и се изявяват в целия си блясък. Близнакът е влюбчив, но трудно някой може да разбие сърцето му, понеже рядко някой съумява да обсеби всичките му чувства и мисли до такава степен, че да има пълна власт над него.

Близнакът получава голямо удоволствие, проверявайки здравината на отношенията. Той не може да се успокои, докато не си изясни кои точно прегрешения е готова да му прости неговата избраница, а след това да я накара да се примири и с онези, които тя не иска да приеме. Но каквито и трудности и проблеми да създават в една връзка, Близнаците принадлежат към онези мъже, които жените помнят дълго. Те умеят да се представят в най-добрата си светлина и често се възползват от това. Обикновено жените се разделят с Близнаците „като приятели” и дори след като са наясно, че отношенията им нямат и не могат да имат бъдеще, от време на време си правят любовни срещи.

  Рак
Раците обичат да общуват, интересуват се от живота на другите хора и мечтаят да имат много приятели, но са малко стеснителни и затова завързват нови познанства само ако обстоятелствата са благоприятни. Те охотно посещават специализираните сайтове за запознанства, тъй като искат да са сигурни в намерението на жената за сериозни отношения. Могат да прибегнат и до помощта на приятели или да проявят завидна изобретателност, когато искат да получат някаква информация за жената, от която се интересуват. Представителите на този знак твърде много ценят мира и спокойствието, за да подложат на изпитание търпението на своята избраница с капризи, претенции и кавги, но пък няма да пропуснат възможността да я зарадват с комплимент или мил подарък.

Още от момента на запознанството Раците се настройват за сериозни отношения, но дълбоко в душата си се страхуват да не бъдат излъгани, затова понякога си подготвят път за отстъпление, резервни площадки за излитане и всякакви допълнителни съоръжения. Избраницата на Рака ще се наложи да се примири, че той си има тайни - те могат да бъдат абсолютно безобидни, но в никакъв случай не бива да бъдат разкривани. Понеже Раците са по свой начин инертни и не обичат да вземат решения, често пъти жената съумява да продължи отношенията си с Рака дори след като тръпката му е преминала. Той няма да се съпротивлява на обстоятелствата, ако вижда, че нещата вървят към раздяла, тъй като да се примири с неизбежното е по-лесно, отколкото да се бори с него.

  Лъв
Лъвовете не обичат да проявяват инициатива при запознанство, но понякога снизходително създават благоприятни обстоятелства и позволяват на жената да направи първата крачка. Вниманието на Лъва може да спечели само привлекателна, умна жена, с изключителни делови качества, преуспяла в своята област. За представителите на тази зодия идеалната спътница в живота е жена, в която тайно и безнадеждно са влюбени всички негови приятели и на която останалите жени явно завиждат. С една дума, тя трябва да бъде звезда. Но звезда, която е съгласна да живее в сянката на негово царско величество.

Лъвът винаги си мисли, че е лидер в отношенията, но всъщност отговорността за тяхното развитие обикновено ляга върху плещите на неговата избраница. Неговата тайна мечта е да получава всичко като в замяна разрешава на жената да стои до него, но обикновено все пак Лъвовете се съгласяват да направят известни отстъпки. Лъвът уважава в жената до него такива „мъжки” черти на характера като силна воля, целеустременост и упоритост, но за нищо на света няма да й позволи да ги използва срещу него. С хитро манипулиране тя може и да постигне нещо, но опитите за явен натиск неизбежно ще доведат до скъсване. Лъвовете рядко дават втори шанс, но ако все пак вие сте успели да го получите, бъдете нащрек и не забравяйте, че представителите на този зодиакален знак са по своему отмъстителни.

  Дева
Девите обикновено се влюбват в тези, с които се познават от сто години и като правило са добре осведомени за всички качества и недостатъци на своята избраница. Палавата стрела на Купидон обаче практически няма шанс да порази сърцето на представителите на този знак, ако те самите не поискат това. По тази причина Девите рядко страдат от любовно разочарование, но ако все пак се случи, за тях това е световна катастрофа. Дори и най-влюбените Деви не изгубват способността си да мислят трезво, да държат ситуацията под контрол и да осмислят всичко, което се случва. Точно затова едно фиаско в любовта ги кара да се съмняват в своите интелектуални способности, да преразглеждат основно възгледите си за света и да търсят нови житейски ориентири

Девите високо ценят надеждността, те не се плашат от предсказуемост, рутина и скука. В отношенията си с представителите на този знак жената няма да намери бурни страсти и силни емоции, но може да се наслаждава на комфортна и приятна атмосфера у дома. Дори да се обявява за равноправие и демокрация, мъжът – Дева е лидерът в отношенията, просто защото има най-добрите съюзници - непоколебима увереност в собствената си правота и умение да привежда неопровержими аргументи в защита на своята гледна точка.

  Везни
В началния етап на връзката на мъжете - Везни рядко се налага да се замислят за това, как да се запознаят с жената, която им харесва, тъй като в това отношение те имат голям късмет и обстоятелствата винаги са благоприятни за тях. Тази помощ от звездите обаче може да има печални последствия за тях. Когато се сблъскат с първите трудности, Везните изпадат в паника и се объркват. Именно затова най-продължителни връзки те имат обикновено с активни и енергични жени, които са способни да вземат решения и да поемат отговорност в критични обстоятелства. За съжаление обаче, когато жената стане прекалено активна, Везните променят отношението си към нея, но не в позитивна посока.

Идеална любовна връзка Везните могат да изградят само в много благоприятни обстоятелства. Разбира се, тези обстоятелства могат да бъдат „сътворени” от жените, но ще бъде по-добре, ако мъжът не се досеща за това или поне се прави, че не се досеща. Дори най-нежното и силно чувство може да бъде разрушено, ако жената подтиква своя избраник да вземе решение, което е изгодно само на нея, опитва се да го възпитава или му помага да се бори с недостатъците си. Везните трудно взимат решение за прекратяване на връзката, но го реализират с цялата си дипломатичност, дори ако в същото време са наранени и дълбоко в душата си страдат.

  Скорпион
Скорпионите започват любовни отношения леко, дори и когато изобщо не са влюбени. За тях връзката с жена е приятна и неразделна част от живота, а също така и неизчерпаем източник на трудности, от който Скорпионът черпи своеобразно удоволствие. Не може да събуди интереса му жена, която няма неразрешими проблеми. Затова пък една търсеща натура с противоречиви желания ще плени Скорпиона без никакво усилие. Мъжете от този зодиакален знак несъзнателно избират да започнат връзка „без бъдеще”, опасни пътища и рисковани приключения, като не спират да убеждават себе си и околните, че се стремят към стабилност, сигурност и здрав тил.

Уморени от безкрайните двубои, Скорпионите търсят утеха в обятията на тихата мечтателка, трепетната и невзискателна фея, готова на всичко в името на своя повелител. Но тези безоблачни отношения много бързо им омръзват и те отново тръгват натам, където не всичко е толкова просто. Скорпионът може да бъде верен само на тази жена, която умее да бъде различна, да се съобразява с неговото настроение и да прави жертви в името на неговото щастие.

  Стрелец
Стрелците са запознават с удоволствие на всевъзможни места: спортни мероприятия, купони и празници – там, където има весели и жизнерадостни хора, които не се тревожат от световните проблеми. Те избягват трудностите и са готови да го признаят още в началото, няма да крият и това, че са настроени лекомислено и намеренията им не са твърде сериозни. Стрелецът сам не забелязва кога се влюбва: всичко му се струва напълно естествено и той никога не се тревожи, че ще изгуби свободата си. Представителите на този знак обаче не познават добре хората и често се доверяват твърде много на първото си впечатление. Ето защо те могат лесно да станат жертва на пресметливи и хладнокръвни особи, които не се спират пред нищо, за да постигнат целите си.

Стрелецът винаги смята, че любовните отношения трябва да носят радост. И винаги успява да получи от тях удоволствие, дори когато житейските обстоятелства изобщо не предразполагат за това. Той не са страхува от битовите трудности, разликата в общественото положение, възгледите и възпитанието. Но никога няма да прости лъжата, лицемерието и недостойното поведение на жената. Да си върнат Стрелеца, взел решение да си тръгне, могат само тези жени, които съжаляват за случилото си и се разкайват искрено. Опитите за хитруване и преструвките в тази ситуация не водят до нищо добро.

  Козирог
Козирозите не вярват в любовта от пръв поглед и смятат, че стабилните отношения са възможни само между хора със сходни цели и възгледи, както и принадлежащи към един и същ социален слой. Те предпочитат да завързват познанства в своя кръг - там, където учат, работят, в компании, обединени от общи увлечения или на мероприятия, където се събират съмишленици. Отношенията, започнали по подобен начин, имат доста плюсове, но Козирогът все пак усеща, че в тях нещо не му достига. Почти всеки един представител на тази зодия поне веднъж в живота си става жертва на неочаквано пламнала любов, презираща всякакви рамки, традиции и бариери. Тези отношения са сложно изпитание, тъй като те карат Козирога да се откаже от собствените си навици, да забрави за стабилността, предсказуемостта и увереността в утрешния ден. И все пак борбата за "здрав тил" е неизбежна.

Козирогът никога няма да се довери на жената, докато не се убеди, че тя е стабилна, постоянна в своите чувства, че е способна да стане добра съпруга и майка. Представителите на този знак се отнасят сериозно към живота си и не смятат да рискуват, дори когато са преизпълнени със страст. Ако се разочароват в своята избраница, те няма да прекратят незабавно отношенията си, щадейки чувствата на жената, но ще доведат нещата до един логичен завършек, без да оставят шанс за връщане на изгубеното.

  Водолей
Водолеят е разглезен от вниманието на жените и обикновено избира тази, която е най-привлекателна и която проявява най-голям интерес към него, а с останалите запазва приятелски отношения. Мъжете, родени под този знак, обикновено позволяват на жените да ги обичат, запазвайки при това вътрешната си свобода и малко дистанцирано отношение към случващото се. Водолеят не подлага на проверка търпението на избраницата си със своите капризи - той просто й съобщава своите желания и очаква тя да ги изпълни незабавно. Между другото, в отношенията си с него жената не се чувства ощетена, напротив, в нея се поражда усещане за съпричастност към нещо велико, неразгадано, свръхестествено. Точно жените и приятелките на Водолеите се чувстват като прекрасни дами и почитани принцеси, дори ако животът им е труден и пълен с грижи и малко радости.

Водолеите не са хладнокръвни манипулатори. Те се влюбват, изгубват ума си и в повечето случаи любовта за тях е източник на творческо вдъхновение, а не причина за отказване от старите, обичайни и комфортни отношения и започване на нови и непредсказуеми. Водолеите бързо и решително късат уморителните отношения и също толкова мълниеносно ги възстановяват. Водолеят често си тръгва и после се връща, и доста бързо усвоява виртуозното лепене на пукнатата чаша. Ето защо жените, които са склонни да прощават и да забравят, които умеят да си взимат поуки от своя житейски опит, могат да бъдат щастливи с Водолея, безкомпромисните и неспособните на отстъпки, предпочитат да не си спомнят за връзката си с него.

  Риби
Мъжът - Риби е винаги влюбен, въпреки че неговата избраница може дори да не подозира за това. Той проявява чувствата си по такъв начин, че жената трудно може да се досети за проявения към нея интерес. Рано или късно женската интуиция й помага и благодарение на нея в трепетното женско сърце се зараждат особени чувства към загадъчния и необикновено обаятелен субект. Мъжът – Риби е обичан винаги, но рядко забелязва това: често пъти той съвсем искрено смята, че жената се грижи за него от чист алтруизъм, без да има нещо предвид, правейки недвусмислени признания.

Любовните отношения с Риби са изпълнени с намеци и недомлъвки, с мъгла, която той не бърза да разсее и безкористни грижи един за друг. Рибите ценят романтичните срещи, красивите жестове и умеят да намерят ключ към женското сърце. Но именно те са склонни да прехвърлят върху плещите на своята избраница решението на всекидневните проблеми, а те се задълбочават в търсене на отговорите на глобалните въпроси в света. Опитът на жената да промени ситуацията и да застави мъжа да поеме отговорността за живота на семейството, може да доведе до влошаване и разрив в отношенията. Но понякога именно в такава ситуация Рибите проявяват удивителна изобретателност и намират изход, който устройва и двете страни.

Източник:margaritta.dir.bg

Последно променен на Понеделник, 16 Ноември 2009 13:04
 

Последни статии

Стил и красота от Bellantuono 2012

News image

За да си избере бъдещата булка красива сватбена рокля, трябва да обърне особено внимание на италианските и испански марки. Те предлагат голям избор от сватбени рокли за всеки вкус. Италианската марка Bellantuono датира от 1964 година. Сватбените рокли Bellantuono се отличават с много женственост, ел...

Прочети

Сватбената чанта и какво да съдържа тя?

News image

Сватбената чанта е задължителна за всяка булка. Покрай всички хиляди неща за които трябва да помислите,  едно от тях е – какво да сложите в чантичката си. Не се товарете и с това, ние ви предлагаме готов списък. Обикновено булчинските чантички са малки и не можете да поберете целия си несесер с грим...

Прочети

Сватбена колекция рокли Patricia Avendano 2012

News image

Марката Patricia Avendano представи колекция сватбени рокли за 2012 година. Марката съществува от 1987 година. Сватбените рокли от новата колекция са  много нежни и чувствени. Наблюдава се както класика, така и ретро, с много интересни решения на дизайна и елементите.

Прочети

Колекция сватбени рокли пролет 2012 St. Pucchi

News image

В колекцията сватбени рокли пролет 2012 от известната марка St. Pucchi са представени луксозни булчински рокли от  коприна, тафта, сатен, органза, богато украсени с дантела, бродерия, кристали Сваровски и перли.

Прочети

Популярни Статии

Стил и красота от Bellantuono 2012

News image

За да си избере бъдещата булка красива сватбена рокля, трябва да обърне особено внимание на италианските и испански марки. Те предлагат голям избор от сватбени рокли за всеки вкус. Италианската марка Bellantuono датира от 1964 година. Сватбените рокли Bellantuono се отличават с много женственост, ел...

Прочети

Сватбената чанта и какво да съдържа тя?

News image

Сватбената чанта е задължителна за всяка булка. Покрай всички хиляди неща за които трябва да помислите,  едно от тях е – какво да сложите в чантичката си. Не се товарете и с това, ние ви предлагаме готов списък. Обикновено булчинските чантички са малки и не можете да поберете целия си несесер с грим...

Прочети

Сватбена колекция рокли Patricia Avendano 2012

News image

Марката Patricia Avendano представи колекция сватбени рокли за 2012 година. Марката съществува от 1987 година. Сватбените рокли от новата колекция са  много нежни и чувствени. Наблюдава се както класика, така и ретро, с много интересни решения на дизайна и елементите.

Прочети

Колекция сватбени рокли пролет 2012 St. Pucchi

News image

В колекцията сватбени рокли пролет 2012 от известната марка St. Pucchi са представени луксозни булчински рокли от  коприна, тафта, сатен, органза, богато украсени с дантела, бродерия, кристали Сваровски и перли.

Прочети

Провокативна сватбена колекция от Vera Wang

News image

Не е тайна, че дизайнера Vera Wang е фаворит и любимка на булките, защото тя създава прекрасни сватбени рокли. Vera Wang представи своята нова колекция есен-зима 2012, която е изпълнена с нетрадиционни сватбени рокли. Голямо впечатление правят черните сватбени рокли.

Прочети

Сватбена колекция рокли Vivienne Westwood 2012

News image

Нова колекция от сватбени рокли Vivienne Westwood бе представен миналата седмица в Лондон в рамките на първото  Luxury Wedding Show. Бяла класика в духа от  сериала "Сексът и градът", бели рокли с елементи от стила рок, романтика и много фантазия. Гвоздеят в колекцията е червената сватбена рокля.  ...

Прочети

Индийската сватба е най-романтичната

News image

Оказва се, че индийските сватби са най-романтичните в цял свят. Индиецът нарича съпругата си „Деви“, което означава „Богиньо“. Омъжената жена става олицетворение на Лакшми – богинята на щастието, благоденствието и щедростта. Индийците казват, че омъжвайки се, благочестивата жена довежда със себе си ...

Прочети

Красиви сватбени рокли Two by Rosa Clara 2012

News image

Испанската марка Two by Rosa Clara предстаи своите невероятни сватбени рокли за 2012. Rosa Clara е голяма компания, която произвежда красиви сватбени и вечерни рокли в различна ценова категория. Също така предлага и азлични аксесоари за булките: воали, болера, накити за косата, обувки и чанти и мног...

Прочети

Колекция сватбени рокли Demetrios 2012

News image

Основател на марката е Demetrios James Elias. Той емигрира в САЩ, и именно там през 1980 година открива модна къща за луксозна сватбена и вечерна мода. Роклите от Demetrios са винаги луксозни и шикозни. Те се купуват не само от богатите американци,арабски шейхове, японски бизнесмени и от кралските с...

Прочети

Сватбена мода пролет-лято 2012 Alexander McQueen

News image

Колекцията Alexander McQueen пролет-лято 2012 е първата голяма сватбена колекция на Сара Бъртън, след небивалия успех на кралската сватба.  Сватбените рокли от колекцията, действително са разкошни, царствени и достойни за принцеси.

Прочети

Статии

Истерия около сватбената рокля на Кейт
Преди брака, да поживеем малко заедно
Сватбени рокли Aire Barcelona пролет-лято 2012
Необичайни сватбени рокли Yolan Cris 2012
Аксесоарите, които правят булката неповторима
Сватбена колекция рокли Blumarine есен-зима 2011-2012
Сватбени сатенени обувки Rosamosario
Колекция сватбени рокли Tony Yaacoub 2011
Колекция красиви сватбени рокли Pepe Botella 2011-2012
Невероятни сватбени рокли Atelier Aimee есен-зима 2011-2012
Привилегия е да си кум на сватба
Невероятни сватбени рокли от Mercedes Canovas 2011
Колекция сватбени рокли есен-зима 2011-2012 Zuhair Murad
Брак и килограми
Колекция сватбени рокли Novia d'Art пролет-лято 2012
По-слаба жена, по-щастлив брак
Колекция сватбени рокли Tobi Hannah 2011
Кралската сватба в Монако
Lazaro есен-зима 2011-2012
Сватбени рокли Alvina Valenta есен-зима 2011-2012
Сватбени рокли от Alfred Angelo и Disney
Колекция сватбени рокли WHITE ONE 2011
Колекция цветни сватбени рокли Stella de Libero 2012
Щастливият семеен живот зависи от съня на жената
Подходящи аромати за булките
Булчинската рокля на Кейт Мидълтън изложена в Бъкингамския дворец
Тайната на щастливия брак се оказва еднообразието
Сватбената рокля на Жаклин Кенеди
Сватбени рокли Eden Bridals 2011
Плажна колекция сватбени рокли Ann Taylor 2011
Сватбени рокли Fabio Gritti 2011
Трябва ли да се прости изневярата?
Въздушна сватбена колекция от Oliver Tolentino 2011
Как да познаем, че ще ни предложи брак?
Да украсим сватбения автомобил
Сватбената рокля според хороскопа
Сватбени рокли Pronovias пролет 2012
Сватбени рокли Oscar de la Renta пролет 2012
Втората сватбена рокля на Кейт Мидълтън - също от Александър Маккуин
Сватбени обувки Aruna Seth за кралици
Мъжкото облекло за сватба
Сватбени рокли Maria Lucia Hohan 2011
Приказни сватбени обувки от Brian Atwood
Сватбено бельо от Victoria’s Secret
Сватбени рокли Reem Acra пролет 2012
Сватбени рокли пролет-лято 2011 Blumarine
Какви са тайните на щастливия брак?
Пастелно-розова сватбена рокля - модната тенденция за сезон 2011
Сватбени халки Polello Eternity 2011
Сватбени рокли Le Grand Wedding 2011
Сватбените рокли с черен привкус-модната тендеция на сезона
Семейно щастие=две дъщери
Сватбени букети от лалета
Елегантни сватбени рокли от Isaac Mizrahi
Сватбен маникюр-направи си сам
ИТАЛИАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА КРАСОТАТА И ПРИЧЕСКАТА ЗАПОЧВА В ПЛОВДИВ
Сватбени обувки Loeffler Randall 2011
Сватбени рокли Johanna Johnson 2011
На кралската сватба ще има две торти
Трескава подготовка за кралската сватба
Сватбени рокли от Pepe Botella 2011
Приказни сватбени букети
Сватбени рокли Vera Wang 2011-2012
Красиви сватбени торти
Сватбени обувки 2011 от Giuseppe Zanotti
Модната тенденция за 2011 са късите сватбени рокли
Сватбени прически 2011 от Davis Biton
Ключът за щастлив съвместен живот
Сватбената рокля на Кейт Мидълтън ще бъде от Сара Бъртън
Сватбени рокли Pronovias 2011
Сватбени рокли Allure Bridals 2011
Здраво и щастливо семейство
По-скромни сватби за индийците
Сватбени рокли Ziad Nakad пролет-лято 2011
Какво отегчава мъжа в брака?
Елегантни сватбени рокли Enzoani 2011
Тази година хит са сватбените корсети
Сватбени рокли от Benjamin Roberts 2011
Закъсняваш пред олтара и получаваш глоба
Сватбени рокли за бременни булки от Tiffany Rose
Сватбени рокли Fara Sposa
Виртуални съпруги
Украса с балони за вашата сватба
Романтична колекция сватбени рокли от Acquachiara 2011
Сватбени прически 2011
Сватбени рокли 2011 от Rosa Clara
Успешният брак = търпение
Сватбени рокли пролет-лято 2011 от Lazaro
Анжделина Джоли и Брад Пит вече са официално женени
Певицата Шаная Туейн вече е щастливо омъжена
Сватбени рокли пролет 2011 от Elisabetta Polignano
Колекция сватбени рокли пролет-лято 2011 от Atelier
Сватбени рокли от Fio Spose
Сватбени рокли 2011 от Carolina Herrera
Идеи за маникюр на шаферките
Факторите за разпадането на един брак
Сватбени рокли Mori Lee 2011
Стилни сватбени халки
Стилни чанти за булките от Moyna Singh
Сватбени рокли 2011 от Atelier Aimee Montenapoleone
Сватбени обувки от Jimmy Choo 2011
Кога се разпада един брак?
Бракът е полезен за мъжете
Бракът през 21 век
Сватбени рокли от Nicole Italy
Луксозни сватбени рокли от Aurye Mariages 2011
Необичайни букети за булката
Сватбена колекция рокли Jenny Yoo collection
На 29 април ще бъде сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън
Сватбени рокли от Francisco Reli 2011
Колекция сватбени рокли от Elizabeth Fillmore за пролет 2011
Сватбена колекция рокли есен-зима 2010/2011 от Alfred Angelo
Сватбени рокли от Josechu Santana 2011
Сватбени рокли от Manuel Mota 2011
Сватбени рокли от Fadi Nahle
Бракът убива страстта
Три основни причина за разпадане на брака
Черната сватбена рокля като изящество или предизвикателство
Сватбена колекция в стил ретро Novia D’Art 2011
Стилни сватбени рокли от St. Patrick
Новата колекция сватбени рокли от PAPILIO
Сватбена колекция рокли Valerie
Сватбени рокли от Jim Hjelm Bridal
Сватбени аксесоари Cymbeline 2011
Ярки сватбени украшения за косата
Сватбени рокли Novissima 2011
Сватбено бельо
Сватбени рокли Dany Mizrachi 2010
Сватбена колекция от Mori Lee 2010
Кучешка сватба
Сватбена колекция Oscar de la Renta пролет-лято 2011
Сватбени рокли от Kenneth Pool пролет-лято 2011
Сватбена колекция рокли от Badgley Mischka 2011
Сватбени рокли Vera Wang 2011
Сватбена мода от Elio Berhanyer пролет-лято 2011
Сватбени рокли ANNA CERUTI 2010-2011
Сватбени прически - тенденции 2010
Сватбени рокли Manu Alvarez 2011
Колекция мъжки сватбени костюми
Сватбени чанти
Сватбени рокли Aire Barcelona 2011
Народни предсказания за щастлив семеен живот
Аксесоари за коса от Mikiye Creations
Сватбена колекция Caroline Castigliano 2010-2011
Оригинални сватбени бижута от восък
Бракът влияе негативно върху сексуалния живот
Сватбени рокли от дизайнера Sylvia Cheressi
Сватбени рокли Pronovias 2011
Плетени сватбени рокли
Сватбени букети от брожки Amanda Heer
Жени Славова и Алексей Новицки си казаха"ДА" на пищна церемония
Бракът в борба срещу стреса
Сватбени рокли от Ella 2011
Романтична сватба на плажа за Джесика Симпсън
Сватбени рокли Essense 2011
Хилъри Дъф мина под венчилото
Пагубен се оказва третия брак
Хармонията в брака кога настъпва?
В годежа се крие тайната за дълъг семеен живот
Защо се стига до изневяра?
Сватбени сатенени обувки 2011 Giuseppe Zanotti
Стилни и нестандартни със сватбени рокли Marco&Maria
Нестандартни сватбени халки
12-та година от брака се оказва най-критична
Романтично предложение за вашата сватба от Cole Haan
Японски сватбен стил - новата модна тенденция за сезона
Красивата актриса Пенелопе Крус се омъжи
Актрисата Емили Блант и Джон Красински са вече официално семейство
Колко им излиза на богатите развода?
Разводът е като заразна болест
Меган Фокс и Брайън Остин Грийн се ожениха
Сватбени рокли Monique Lhuillier есен-зима 2010-2011
Колекция сватбени рокли Alfred Angelo есен-зима 2010-2011
Сватбени рокли есен-зима 2010-2011 от Jenny Packham
На сватбата с Fendi
Юлиана Дончева и Станислав Недков ще си кажат "ДА" в Арбанаси
Сватба в романтичен замък за Джоли и Пит
Идеи за сватбен маникюр
Семейното имущество след брака ще бъде общо
Орландо Блум и Миранда Кер се сгодиха
Специална церомония при развод
Принцеса Виктория се омъжи на пищна церемония
Америка Ферера с годежен пръстен
Харисън Форд се ожени
Сватбени букети 2010
Нестандартна сватба
Приказна сватбена церемония за принц Уилям и Кейт Мидълтън
Българските жени изневеряват повече от мъжете
Да оставим в миналото някой правила на брака
Разводът се отразява по-лошо на мъжете
Жените предпочитат силните мъже
Черното предпочитан цвят за сватбата
Сватбени обувки - Сърце от Alexander McQueen
Разводите в Холивуд
Коцето и Надето ще се вземат на 17 септември 2010
Юлияна Дончева ще се омъжи в жълта рокля
Дженифър Лопез и Марк Антъни ще си кажат отново „Да"
Сватбени рокли есен-зима 2010-2011 от Reem Acra
Сватбените обувки-тенденции 2010
Лятна сватба
Сватбената рокля за лято 2010
Пробен брак
Сватбена церемония водена от робот
Разликата във възрастта влияе отрицателно върху жената
Обувки Grey Mer за вашата сватба
За по-здрав брак
Джъд Лоу и Сиена Милър ще вдигат сватба
Кризата при 45 годишните
Брачни клетви за Хайди Клум и Сийл
Приказна сватба
Сватбена рокля от Galliano за Кейти Пери
Еко сватбена рокля
Меден месец завинаги
Мъже неподходящи за брак
Сватбени обувки Sophia 2010
Палавото момче на Холивуд Чарли Шийн ще спасява брака си
Сватбени рокли Maggie Sottero 2010
iPad с диаманти за Марая Кери
Иван Лечев от ФСБ се ожени
В Нигерия сенатор отказа брак на 13 годишно момиче
Мъжките сватбени халки от волфрам хит за 2010
Сватбени рокли Lazaro 2010
Изневяра отмени сватба
Холивудските сватби
Семпла сватба за Джоли и Пит
Финансовата криза сплотява семейството
Външният вид на мъжа е важен за жената
Сватбено парти за Марая Кери и Ник Кенън
Няколко идеи за сватбен маникюр
Отвличат булка - делото се точи 11 години
Иван Ласкин предложи брак на Алекс Сърчаджиева
Най-скъпото сватбено, сладко изкушение
Австралийка и британец сключиха брак по интернет
Булчински рокли за принцеси
Шотландска сватба
Младоженци със спомен от Lady Gaga
Сватбени пръстени в огън
Щастието в брака предпазва мъжът от фаталния инсулт
Колекция сватбени рокли Jesus Peiro 2010
Етапите в един брак
Червената сватбена рокля на 2010
Шоу на булката в Дубай
Непалската актриса Маниша Койрала ще мине под венчилото
Булка на изплащане
Жълто и праскова 2010
Сватбените прически 2010-2011
Емс ще носи пръстените на Кери Ъндърууд
Каква комуникация има при семейните двойки?
Модни аксесоари и цветя за булките 2010
Братът на принцеса Даяна за трети път към олтара
Гей сватба в парламента на Великобритания
За да сте щастливо семейство
Женените мъже не искат секс
Сватба като в приказка
Изборът в днешно време-брак по сметка
Тенденции при сватбения грим пролет-лято 2010
На това му се казва късмет
Пияна булка в затвора за нападение
Саша Коен се ожени
Отново на мода изкуствените мигли
Новата сватбена мода-мъжки сватбен макияж
Италиански готвач скара Дженифър Лопес и Мадона
Певицата Кейти Пери иска сватба в църква
Сватбени рокли 2010 Lela Rose
Хилъри Дъф иска впечатляваща сватбена рокля
Сватбено шоу през април
Първа брачна нощ на космически кораб
Сватбени рокли Douglas Hannant 2010
Кореец взе за жена възглавница
Актьорът Дейвид Шуимър се е сгоди за Зоуи Бъкман
Без розово на сватбата на Кейти Прайс
Планиране на сватбата
Актрисата Хилъри Дъф иска скромна сватба
Бъдеща младоженка нахлу в сватбен магазин
Сватбена рокля за благотворителност
Готови ли сте да споделите живота си с друг?
Сватбени рокли Rosa Clara 2010
Уникална сватбена покана
Колекция сватбени рокли 2010 San Patrick
Младоженци в затвора за първа брачна нощ
Колко време сте щастливи след като сключите брак?
Девствен колан, като сватбен подарък
Големи поразии спретна слон на сватбена церемония
Младоженката стана майка в деня на сватбата си
По-интелигентен мъж, по-малко изневери
Сватбени рокли 2010 Nicole Miller
Нужен ли ни е брака?
Предложения за брак според зодиакалния знак
Странна сватба
Взаимоотношенията на партньорите, според позата при сън
Нужна ли е жената на един мъж?
Сватбени рокли 2010 Badgley Mischka
Младоженец арестуван в деня на сватбата си
За по-умен съпруг
Сватбени рокли пролет-лято Oscar de la Renta
Заради сватбен пръстен на съд
Сватба с делфини
Ще помагат на японци да казват "Обичам те" на съпругите си
Формула за любов
Съвети за щастлив брак
Парис Хилтън се е сгодила тайно
Най-подходящото време за брак и любов
В Дубай анулират брак
Сватбени рокли 2010 Reem Acra
Облекчение за млади семейства само след брак
Какво не знаят мъжете за своите съпруги?
За сексът в брака
Сватбен маникюр 2010
Сватбени рокли Pronovias
Колекция булченски обувки за 2010г.
Айла Фишър и Саша Барън Коен готвят сватба в края на месеца
Какво може да разруши брака?
Коя е най-подходящата възраст за брак
Какво се случва след 2 год., 6 мес. и 25 дни семеен живот
В Йемен се женят на 10 години
Колекция сватбени рокли от Manuel Mota
Платинена рокля за $162 000
Гледните точки на жените и мъжете за секса по време на брака
Джордан се омъжи
Сватбени рокли колекция Sweetheart
Пеперуди за вашата сватба
Кристен Бел с годежен пръстен
Булчински обувки за Пролет/Лято 2010 от Pura Lopez
Болеро за булката в студените месеци
Булка по Интернет
Сватбени рокли за закръглени дами
Молитва против сватбени нерви
Продадоха за 70 000 долара брачното свидетелство на Майкъл Джексън
Сватбени рокли 2010 в гръцки стил
Колекция сватбени рокли 2010 Sincerity
Дантели Булчински бижута
Черното в булчинските рокли през 2010
Няколко идеи за малките шаферки
Актрисата Тара Рийд планира сватба
Сватбени рокли пролет-лято 2010
За зима 2010 сватбени рокли от MaxMara
Сватбена рокля без презрамки за Пролет/Лято 2010
Етажирана рокля за булките на 2010
Сватбени рокли за бременни булки
Къси сватбени рокли за пролет-лято 2010
Сватбени рокли на София Борисова от колекция LUXUS COUTURE 2010
Красиви аксесоари за коса за булките на 2010-та
Младоженци правят дарение за Хаити
Стоп на пазаренето в Индия на булки
Намериха сватбен пръстен след катастрофа
Модни дънки за модерните булки на 2010
Как да намалим семейните скандали?
Футболистът Елин Топузаков взема своята Весела през лятото
Любовта е най-добрия антидепресант
Спайската Гери Халиуел се готви за сватба
Тайните за семейния секс
Тайните за семейния секс част II
Ако брачният ви партньор ви разочарова?!
Принц Уилям се сдоби със сватбена каляска
В Китай е факт първата гей-сватба
В Япония медийна истерия около сватбата на Котоошу
Китайските булки са кът
Състоя се първата звездна сватба
Нестандартен начин за събиране на средства за сватба
Противоположностите се привличат
От какво се нуждае брака
Кога се сключва брачен договор?
Брачният договор в подробности
135 пъти за една година семейните двойки стигат до кавга
Мъже, домакинство, секс
Тънкостите на брака
Бракът се нуждае от кризи
Комуникацията е в дъното на успешната връзка
Любовният живот с Фенг шуй
Романтична изненада за вашата половинка
Булка отива в затвора заради кражба
В Китай полиция разследва богата сватба
ДНК тест показва на жените кога най-късно могат да сключат брак и да родят
Какъв е вашият брак - тест
Отлагане на сватбата .Ами сега?
Заедно и в една посока
Да се научим да казваме"Извинявай"
Флиртът по време на брака
При кои роднински връзки не се позволява църковен брак
Български сватбени обичаи - влизането в църквата
Български сватбени обичаи - прибулването на невестата
Български сватбени обичаи - вземането на невестата
Да вдигнем тост за годишнина от сватбата
Кога е забранено венчаването в църква?
Според годишнината от сватбата и подаръка
Виенето на венци - български сватбени обичаи
Сватбените хлябове
Индийска маска за лице специално за булки
Малко луди сватбени обичаи по света
Кумовото дръвце - българските сватбени обичаи
Сватбеното знаме
Български сватбени обичаи: искане и годеж
Стари български обичаи преди сватбата
Бракът е полезен за здравето
Как да накараме мъжа до себе си да ни слуша?
Най-желаният подарък от мъжете-стриптийз
Мъж си търси жена чрез билборд
По - успешни са вторите бракове
Няколко начина да вбесиш мъж
Интересни поверия за сватбата
Булченски рокли от Miss Paris and Miss Kelly
Най-кратките бракове
Доверието в една връзка
Лъжите произнесени от мъжките уста
Жените и техните грешки относно мъжете
Изневярата, как да я разпознаем
Да кажем на съпруга си "ОБИЧАМ ТЕ", но без думи
Какво не трябва да казваш и правиш пред родителите на годеника си?
Съвременната българска сватба и традициите
Красивите жени как избират мъжа до себе си?
Горещи любовни истории през вековете 2 част
Горещи любовни истории през вековете 1 част
Дали сте готови за семейния живот – 13 признака за това
Кои са кризите в семейния живот
Обичаят за сватбената торта
Няколко съвета за сватбената торта
Идеи за сватбената торта
Най-дълъг брак
Позата при сън определя вашата връзка
Сватбена рокля с 300 светодиода
Петко Димитров и Ели Гигова се готвят за топ сватбата на 2010 година
За предбрачния договор Част I
За предбрачния договор Част II
Търсене и избор на булченска рокля
Как да се обръщаме към новите роднини?
Кой каква роля ще играе в брака?
Роклята на кумата
Незаменимата сватбена чантичка
С дъх на парфюм
С удобни обувки на вашата сватба
Игрите на ергенското/моминското парти
Клетви за ергенското/моминското парти
Моминското и ергенското парти
Места за ергенско/моминско парти:
Идеи и предложения за подаръци на моминско парти
Бракът влияе здравословно
Защо месеца след сватбата се нарича меден месец?
Защо по време на сватбената церемония булката стои от дясно до младоженеца?
Колекция от сватбени рокли на дизайнера Manish Malhotra
Робот води сватба
Предложение за брак във въздуха
Кога настъпват кризите в брака?
Жените предпочитат общуването пред секса
Магията на брака да ли остана в миналото?
Силуети на булчински рокли Част I
Силуети на булчински рокли Част II
Да ушием, купим или вземем под наем булченската рокля
Малко съвети за перфектна сватбена пическа
Постигаш повече когато си женен?
Защо мъжете не бързат към олтара?
Бракът и секса
Бракът и децата
Как да балансираме в брака?
Съвети за добрите взаимоотношения
Няколко фрази за украсяване на сватбени тостове
Свежи зимни предложения за от Сватбен каталог
21век и бракът
Mehandi и брака
Малко препоръки за булчинския грим
Бермудски триъгълник
Бракът и парите
Бракът и сексуалният живот
Защо жените изневеряват?
Как да разберете дали партньорът ви е готов за сериозна възка
Булка като царица
Моногамност в брака
Щастливи в любовта
Бракът и еротичната фантазия
Любов с Фън Шуй
Болерото като аксесоар към булчинската рокля
Как да направим така, че да го откажем от брака
Правилата, които важат в една връзка
Воали на Rosa Clarа за 2010г
Уникална колекция на булченски рокли за 2010г.от Rosa Clara
Семейната жена и парите
Причини за семейните кавги
Грешки допускани в брака
От къде произлиза изразът "меден месец"
Сватбената халка, защо се носи на безименния пръст
Края на церемонията - целувката
Защо бракът стряска мъжете?
Всеки ден от брака изпълнен с романтика
Какво погубва интимността в брака ?
Как да подходим, когато доверието в брака липсва?
Да поосвежим брака
Защо една жена изневерява?
Семейното щастие - как да го запазим
Козметиката - за какво трябва да харчим
Мечтаете за най-прекрасната булчинска рокля!
Аксесоари за младоженеца
Младоженецът и неговия костюм
Тенденции в цветовете на булченската рокля за 2010г.
Нестандартна булченска рокля от балони
Семейните кавги предпоставка за нервни разстройства
Младоженците и тяхното облекло
Индийските булки и скъпото злато
Списък на шаферката
Задължения на шаферката през сватбения ден
Какви са задълженията на шаферката преди сватбата
Брачните кризи
Полезни съвети за сватбения маникюр
Формулата на щастливия брак
Брака, децата и романтиката
Идеалният партньор мит или реалност
Изборът на дълготраен партньор
Когато брачните партньори работят на едно място
Да сведем до минимум напрежението в брака
Как да постъпим когато сме разочаровани от брачния партньор?
Дължината на воала
Сватбена рокля с яка тип лебед
Как се връзва вратовръзка?
Малко информация за мъжката вратовръзка
Сватбените цветя символизиращи любов
Още за символиката на сватбените цветя
Специален аромат за булките
Младоженецът и изборът на костюм
Сватбена рокля с деколте лодка
Сватбена рокля с балерина деколте
Как да запазите роклята след сватбата
От какъв материал да бъдат изработени сватбените халки
Романтични дестинации за медения месец
Сватбена рокля с равно деколте
Сватбена рокля с остро деколте
Сватбена рокля със сърцевидно деколте
Каква да бъде сватбената рокля през зимата?
Жената има нужда от забавления и след брака
Какво казават звездите за мъжа в една връзка?
За да живеем в хармония
Кога не можете да сключите брак
Цветовете на вашата сватба
Полезни съвети за булчинския воал
Диадема или тиара
Какви мисли спохождат мъжът след брака?
Кой за какво дава пари около сватбата?
Как да подходим когато родителите са разделени
С DJ на сватбата
Символика на месеците
Суеверия около сватбата
Необходими документи за сключване на брак с чужденец
Оригинални сватбени покани
Сватбени традиции в Германия
Как да подържаме прекрасни отношения с любимият?
Сватбени традции в Полша
За или против брачният договор
Публично предложение за брак
Интересни предложения за брак
Предложения за брак според това, какво харесва тя
Предложения за брак според зодията на момичето
Тайната на щастливия брак
Сватбените традиции в Румъния
Планиране на бюджета за сватбата
Моменти от сватбата които трябва да се заснемат
Лепещо се бельо за прилепналата рокля
Жените по-самотни след брака
Как да покорите сърцето на бъдещата свекърва?
Да изберем за сватбата кетъринг
Още пожелания към младото семейство 2 част
Няколко идеи за пожелания към младоженците 1 част
Кой къде трябва да седне по време на церемонията?
Късно ли е да се омъжиш на 30
За брака и изневярата
Малко съвети за булчинския грим
Какво казват цветята?
Цветя за сватбата според сезона
При неочаквани ситуации на сватбата как да се подготвим
Как да се облечем за сватба?
Оргинални идейки за вашата сватба 3 част
Оргинални идейки за вашата сватба 2 част
Оргинални идейки за вашата сватба 1 част
Какво да предприемем за децата на сватбата? 2 част
Какво да предприемем за децата на сватбата? 1 част
Сватбата и ароматите
Ароматите - специалистите съветват
Ароматът, който носи булката...
Какво да направим, ако бюджетът е ограничен
Кога да направим сватбата? 2 част
Кога да направим сватбата? 1част
План и организация на сватбата 2 част
Грешки които допускаме при организиране на сватбата 1 част
План и организация на сватбата
Воал,тиара или диадема аксесоарите за всяка булка
Настаняване на гостите на сватбата
Сватбената рокля през зимата
Справка в брачния регистър ще струва 3 лева
"Брайдал Фешън" показа булчинската мода за 2010г.
17 годишно мимиче се омъжи за 112 годишен
Тест за успешен брак
Японски сватбени обичаи
Сватбените традиции на арменците
Формула предсказваща развода
Сватбени традиции в България при турците
Мисли за брака
Плюсове и минуси на свободното съжителство
Търсенето на идеалния партньор Част 1
Търсенето на идеалния партньор Част 2
Сватбени обичаи и традиции в Индия
Сватбените традиции на циганите
Бракът ли е ключът към щастието?
Бракът и световната финансова криза
Какво може да гравирате на сватбените халки?
Сватбени обичаи в различните страни
Гравиране на сватбените халки
Практични съвети за сватбения маникюр
За красив сватбен маникюр
На брака не е нужна само любов
Шаферката и нейната роля
Сватбените пръстени - избор и гравиране
Процедури и препоръки относно гримът и прическата
Малко съвети за сватбеният грим
Меден месец с фън шуй
Малко повече за меденият месец
Изборът на брачен партньор- теорията на филтъра
Изборът на брачен партньор
Сватбени прически 2010
Брачните проблеми идват незабелязано
За кризите в брака - кога и защо?
Всеки мъж мечтае за истинска жена
Поверия и суеверия за щастлив брак Част II
Поверия и суеверия за щастлив брак
Заповеди на съвременния младоженец Част II
Заповеди на съвременния младоженец Част I
Най-харесваната марка от булките - Maggie Sottero стъпва на българския пазар през декември
Отворен брак
Сватба под водата - нова мода
Меденият месец е перфектният финал на сватбеното приключение
Смокинг или фрак
Костюм за сватбата - модни тенденции 2009
Модни тенденции за есенните булки
Колекция за булки есен-зима 2009/2010 на модна къща Одета
Сватбеното пътешествие - спомен за цял живот
Още речи на кума
Реч на кума - 2
Реч на кума - 1
Избор на музиката
Сватбената агенция - изборът
Съвети за сватбата - Поканите и украсата
Съвети за сватбата - Етикети и подаръци за гостите
Горещи модни тенденции за булки 2009 ЧастII
Горещи модни тенденции за булки 2009 Част I
Как да изберете ресторанта!
Къде да е подписа - традиционното или различното?!
Булченската рокля - ушита,купена или под наем
Няколко съвета за избора на прическа за сватбения ден
Нужна ли е пробната прическа?
Сватбения букет - как да го изберем
Поканите за сватбата - кога да ги изпратим
Какво да дарите на младоженците - пари или подарък?
Съчетайте букета с цялостната визия
Някои от най-подходящите места за предложение за брак
Кумуването е отговорност
Обувките за сватбата
За сватбата - цветя според зодията
Изберете цветята за сватбата според тяхното значение
Съвети за булченския грим
Съвети за есенните булки
Сватба в космоса
Модните булченски прически
Сватбена програма
Сватбени пожелания
Как да организирате сватбата - сами или със сватбен агент
Лятна сватба - Тенденции 2009
Да се омъжиш за чужденец
Партньор за цял живот
Поканите са важна част от сватбения ден
Сватбеният ден - коя дата да изберем?
Причини които ни подтикват да сключим брак
Модните тенденции при булченските рокли за 2009-та година
Изборът на точната материя за булченската ви рокля
Булченската рокля - подходящия цвят за вас
В търсене на перфектната сватбена рокля
Бракът по сметка
Какъв годежен пръстен да изберете
Модните тенденции в сватбите
Луксозен костюм за луксозна сватба
10-те сватбени рокли на всички времена
1,579 метра е дълга най-дългата сватбена рокля в света
Сватбената рокля на Кари Брадшоу се продава
Гореща сватба през лятото
Сватба във Верона
Митове за сватбата
Къде да бъде направен подписът
Да направим ли пробна прическа?
Над 1600 двойки си казали “да” във Варна
Благодарете на вашите гости
Гълъби на вашата сватба
Традиционният сватбен танц
Съвети за сватбената прическа на булката
Да изберем професионален фотограф
Грижа за красиви устни на сватбата
С красива усмивка на сватбата
Ергенско парти
Съвети за сватбения маникюр
Грим за есенните булки
Проблемни нокти – Решението
Сватбен грим
Сватбата на ромите в България
Трайни ли са браковете при звездите
Вашата екзотична сватба...
Как да изберем идеалното място за меден месец?
Подарък за годишнината
Венчавката
Гражданският брак
Цвят и материя на сватбената рокля
Диета за бъдещи булки
Първата брачна нощ
Да изберем най-подходящите обувки за сватбата
Как трабва да става официалното посрещане на младоженците
Ето един малък списък с песни за първия танц на младоженците
За бременните булки
Грим за булката
Историята на сватбената торта
Как да украсиме сватбената зала
Няколко съвета как да предложиш брак
Легенда за булченския букет
Сватбени картички за гостите ви
Напитките за вашата сватба
Меню за вашата сватба
Да изберете най-подходящото място за вашата сватба
Суеверия за месеците на сватбата
Суеверия за сватбата-Новия дом
Примерни варианти за сватбени тостове и речи
Суеверия за сватбата - Към ресторанта
Колата за вашата сватба
Суеверия за сватбата
Поканите за вашата сватба
Историята на брачната халка
Най-скъпите сватби
Как да направим списък на гостите за сватбата
Венчаването в църква
Наколко идейки за подаръчета на моминско парти
Подготовка за сватбата
Годежът
Годишнини и юбилеи
Българска народна сватба
Символите на една сватба
Сватбен подарък
Една истинска българска сватба
Сватбен букет